Zuurkool is een witte kool die zuur is geworden door melkzuurbacteriën die zijn toegevoegd in de fabriek. Je hebt verschillende manieren om zuurkool klaar te maken. Je kunt zuurkool opwarmen,...
Nieuwste blogs
Bimi lijkt op kleine broccoli en heeft een smaak die de richting op gaat van asperges. Bimi is een kleine broccoli met lange stengels. De smaak is zachter en zoeter dan die van broccoli. Bimi heet in...
Sugar Snaps kennen we ook wel als suikererwt of suiker peul. Het valt onder de grote groep erwten die met peul en al gegeten wordt. Sugar Snaps kunnen we op verschillende manieren klaarmaken. In deze...
Zuurkool is van zichzelf vaak al gekruid wanneer je dit in een pakje koopt. Met de productie van zuurkool worden jeneverbessen en zwarte peperkorrels toegevoegd. Dit zijn gebruikelijke kruiden in...
De laatste jaren is het assortiment sla in de supermarkt sterk uitgebreid. Er zijn meer kleuren sla bij gekomen en ook de smaken van deze sla verschillen. Je kunt nu haast eindeloos variëren, jouw...
Zuurkool is een witte kool. In de fabriek worden bacteriën bij de witte kool gedaan, waardoor de zuurkool zuur en zacht is geworden. Dit proces heet fermenteren. Zuurkool kan op allerlei manieren...