Spruitjes, spruiten, spruitkool of Brussles Sprouts zijn een echte wintergroente. De boer zegt dat spruiten extra lekker smaken wanneer ze de winter vorst hebben meegemaakt. Wij maken ons geen zorgen...
Nieuwste blogs
Bieten, ook wel rode bieten of rode bietjes genoemd is een lekkere groente met een zoete/zure smaak. Niet alleen de biet is lekker op te eten ook het blad zit vol voedingsstoffen en wordt steeds...
Verse kruiden, gekocht in de supermarkt zijn heerlijk om je gerecht op smaak te brengen. De verse kruiden kunnen per bosje, per plastic verpakking of per pot verkocht worden. Waarschijnlijk gebruik...
Witlof zijn kleine stronkjes bladgroente die in het donker worden geteeld. Deze groente kan rauw of gekookt gegeten worden. De smaak vinden wij bitter maar het meeste bitter is eruit geteeld. Vaak...
De sperzieboon is een peulvrucht die met schil en al wordt gegeten net zoals de Haricot Vertes, Pronkers, Kousenband en snijbonen. Sperziebonen worden vaak gegeten in de Nederlandse keuken. Ze zijn...
Koolrabi is een groente die je zowel rauw als gekookt kunt eten. Het smaakt een beetje naar bloemkool. Koolrabi groeit op de grond, niet er onder. Je hebt witte en paarse koolrabi. Deze...