Spruiten of spruitjes zijn een echte Hollandse wintergroente. Ze worden veelal gekookt en met een klontje boter en nootmuskaat geserveerd. Echter kan je ze ook op een andere manier bereiden, namelijk...
Nieuwste blogs
Broccoli is een groente waarvan wij de niet geopende bloemknoppen eten. De stam van de broccoli is ook gewoon eetbaar en heerlijk als we broccoli wokken. Daar gaat deze blog over; Hoe broccoli...
Boerenkool is een grote struik met harde bladeren. Door deze te koken worden ze zacht. Hij wordt dan ook veelal gebruikt in een boerenkoolstamppot maak alleen als kool is het ook lekker op je bord....
De aardappelsmaak is een subtiele smaak die goed gecombineerd kan worden met allerlei kruiden en smaakmakers, maar hoe kan je aardappelen kruiden? In deze blog gaan we aardappels kruiden op...
Courgette is een lekker en veelzijdige groente. De courgette wordt vaak gebruikt in salades of gegrild gegeten. Echter courgette smaak ook lekker in de soep. Of nog lekkerder is op courgette soep te...
Tempeh is een koek van sojabonen. Tempeh smaakt van zichzelf wat muf en zurig. Je kunt Tempeh zo eten, maar wanneer je ze gaat marineren is deze veel lekkerder en in...