Peultjes zijn jonge peulen van de doperwtenplant. Ze worden heel vroeg geplukt en daarom zijn de peultjes lekker zacht en de erwten nog heel klein. Hierdoor is ook de kleur helder groen. Zowel de...
Nieuwste blogs
Aardappelen invriezen- Heb je gekookte, rauwe, gebakken of …
Wat zou het handig zijn wanneer je aardappelen kan invriezen. Zeker wanneer je er te veel hebt geschild of wanneer je gekookte aardappels over hebt. Natuurlijk is de vraag hoe de aardappels zich...
Andijvie is een groente die in menig Nederlandse keuken wordt klaargemaakt. Het is een veelzijdige groente die een licht bittere smaak heeft. De andijvie kan je koken, wokken, roerbakken en rauw...
Het is altijd lekker om roerbakgroenten in huis te hebben. Je kunt er alle kanten mee op. Roerbakgroenten zijn lekker door de rijst, spaghetti of op brood bijvoorbeeld. Dan wil je graag weten hoe je...
Pasta is er in vele vormen en tegenwoordig ook in vele kleuren. Van verse pasta tot voorgekookte pasta en van gekookte pasta tot pastasaus. Je wilt het bewaren voor een volgende keer. Hoe doe je dat...
Prei, die lange wit/groene stroken die ruiken naar ui zijn het hele jaar door te koop. Er is namelijk winterprei, welke dikke stroken heeft en er is zomerprei, welke dunne stronken heeft. Prei ruikt...