Boek


Een dagje geen vlees en vis betekent niet dat je alleen maar sla eet!

- Makkelijke gerechten, geen lange voorbereiding nodig

- Alle gerechten zonder vlees en vis

- Ingrediënten zijn te vinden in jouw supermarkt

- Geen extreem lange ingrediëntenlijst

In de maand januari geen € 22,95 maar € 14,95!

Soms wil je gewoon geen vlees en vis eten.
Maar wat eet je dan wel?

Lekkere, makkelijke en gezonde gerechten!

Dit e-kookboek, met 60 pagina’s aan heerlijke en makkelijke gerechten zonder vlees en vis is het antwoord. De ingrediënten zijn gewoon te koop in de supermarkt. Je hoeft dus niet opzoek naar een Toko of het web af te struinen naar ingrediënten. We willen het zo makkelijk mogelijk voor je maken. Het boek heeft gerechten voor het ontbijt, de lunch, soepen, het diner, bijgerechten en voor een gezellige avond ook hapjes.

Alleen in de maand januari € 14,95  in plaats van € 22,95 kan je dit lekkere e-kookboek downloaden en gelijk gebruiken.

Bekijk hier welke lekkere gerechten in het boek staan

Alles te koop in de supermarkt!

Alles wat je nodig hebt om deze heerlijke gerechten te maken is een supermarkt. Je hoeft geen Toko te zoeken, niet op het internet te zoeken naar bijzondere ingrediënten, gewoon alles is makkelijk te koop bij jouw vertrouwde supermarkt.

Geen moeilijke ingrediënten!

Alles is te koop in de supermarkt en dan hebben we het ook nog zo makkelijk mogelijk gemaakt. Het zijn (waarschijnlijk) allemaal ingrediënten die je kent of vast wel eens gebruikt hebt. Je zult alleen geen vlees of vis tegenkomen.

Echt iedereen kan het bereiden!

Aangezien dat niet iedereen een keukenprinses of prins is, is de bereiding eenvoudig. Geen gebruik van ingewikkelde keukenmachines, geen lange voorbereidingstijd. Gewoon eenvoudig, lekker en smaakvol. 

Geen vlees en vis en toch smaakvol!

En zoals de titel van het e-boek al aangeeft, alles zonder vlees en vis maar heel smaakvol. De smaak komt van de kruiden die we gebruiken. We hebben de juiste hoeveelheden aangeven zodat je altijd een lekker gerecht op tafel zet. 

Een dagje zonder vlees en vis betekent niet dat je gerecht minder smaakvol is. Door gebruik te maken van kruiden, smaakmakers en van de juiste ingrediënten hebben wij smaakvolle gerechten samengesteld. Gerechten die niet moeilijk zijn om klaar te maken, met ingrediënten die te koop zijn in je supermarkt en die je (waarschijnlijk) al vaker gebruikt hebt. De bereidingsinstructies zijn eenvoudig en er zijn geen ‘high tech’ keukenmachines voor nodig. 

Kortom, lekker, makkelijk en gezond!

Het e-kookboek voor een dagje zonder vlees en vis. 

Nu geen € 22,95 maar € 14,95. 

Alleen in januari!