Boek

1616932316


Een dagje zonder vlees en vis


- Wat als je een dag zonder vlees en vis wil eten?

- Geen punt, jij kan dit net zo makkelijk koken als anders!

- Met alle ingrediënten die in de supermarkt te koop zijn!

In april geen € 14,95 maar € 9,95!

En gelijk downloaden!

Foto karin ger

Wij zijn Karin en Ger. Wij schrijven over plantaardige voeding omdat groenten, peulvruchten, zaden, noten en granen echt gezond zijn. Je kunt er de lekkerste gerechten mee maken en dat willen we delen. Niet iedereen hoeft het wiel uit te vinden wat betreft eten zonder vlees en vis. Er zijn scala’s aan mogelijkheden om lekker en gezond te eten en daar hebben wij recepten voor. Probeer ze uit en wie weet eet je in een week twee keer een dagje zonder vlees. Zo lekker kunnen recepten zijn.

Echt een dag zonder vlees en vis eten?

Om wat voor een reden dan ook heb je het idee gehad om een dag zonder vlees of vis te gaan eten. Goed idee! Maar nu vraag je je af: “Hoe dan?” Nou, heel gewoon. Kies ons boek en maak lekkere gerechten, die zonder vlees en vis zijn, en speciaal gericht is op mensen zoals jij. Die dus gewoon een dag zonder vlees willen eten en daar verder niet moeilijk over willen doen.

Eenvoudige ingrediënten

Wat is er fijner wanneer je een dagje zonder vlees wilt eten dat de gerechten dan makkelijk te maken zijn omdat de ingrediënten je allemaal bekend zijn. Wij gebruiken veel verse ingrediënten die eenvoudig klaar te maken zijn.

Makkelijk klaarmaken

De gerechten die wij voor jullie hebben gemaakt zijn makkelijk klaar te maken. Je wilt, wanneer je even anders gaat eten, geen ingewikkelde dingen klaar maken wanneer je laat thuis komt of voor een heel gezin moet koken. Lekker makkelijk dus maar wel lekker en gezond!

Te koop in supermarkt

Tegenwoordig hoef je niet meer naar een biologische winkel of boerderij om daar je spullen te kopen wanneer je een dagje zonder vlees wilt eten. Welnee! Alles is gewoon lekker te koop in de supermarkt. Wat dat betreft zijn er opties te over! 


Een dagje zonder vlees en vis

68 pagina's

62 recepten

lunch en diner

Lekker en gezond

Een dagje zonder vlees en vis

Dit e-kookboek, met 68 pagina’s heerlijke en makkelijke gerechten zonder vlees en vis, is het antwoord op jouw vraag. De ingrediënten zijn gewoon te koop in de supermarkt. Het boek heeft gerechten voor lunch, diner en vele extra’s zoals bijgerechten en tussendoortjes. 

Alleen in april van € 14,95  voor € 9,95  en kan je dit lekkere e-kookboek downloaden en gelijk gebruiken op mobiel, tablet en computer

 

Door gebruik te maken van kruiden, smaakmakers en van de juiste ingrediënten uit de supermarkt, hebben wij smaakvolle vegetarische gerechten samengesteld.

Het e-kookboek ‘Een dagje zonder vlees en vis’, nu geen € 14,95 maar € 9,95. 

Alleen in april!