Bij barbecueën denken we gelijk aan grote stukken vlees die liggen te sissen op het rooster. Wij doen daar niet aan mee! Wij barbecueën liever op een andere manier, namelijk met groente of met...
Nieuwste blogs
Hoe Kapucijners Koken? Verse, Gedroogde, Uit Pot Of Diepvries!
Kapucijners zijn eetbare zaden van een peul dragende plant. De peulen groeien aan een klimstruik die, afhankelijk van het ras wel 2 meter hoog kan worden. De peulen hebben een paarse kleur wanneer ze...
Een heerlijke pompoen roosteren is een cadeautje voor de tong. Het is even een klusje om de zaadjes te verwijderen maar voor de rest is het makkelijk gedaan. Lekkere kruiden erop strooien en in de...
Courgette is een veelzijdige groente die je rauw kan eten, zelfs met schil. Als je dat doet moet de courgette wel goed gewassen zijn! Courgette wordt ook vaak gegrild in een pan of op de BBQ en in...
Wanneer je een zak met avocado's gaat kopen doe je er verstandig aan om deze in verschillende stadia van rijping te kopen. Eén of twee die je gelijk kunt eten, een paar die iets harder zijn en een...
Het antwoord op 'hoe lang snijbonen koken' is afhankelijk van een aantal dingen. Ten eerste de vraag in hoe groot of dun heb je de snijbonen gesneden. Grote stukjes snijbonen moeten langer koken dan...