De meeste mensen hebben wel een idee van hummus; die beige getinte broodspread waarmee je een pitabroodje vult of wortelen en andere groente in dip, maar hebben geen idee wat het is, waar...
Nieuwste blogs
Kun je je een wereld voorstellen zonder uien? Deze uien - leden van een familie die ook knoflook en bieslook omvat - zijn onmisbaar en voegen een basislijn van zoete en aardse smaak toe aan...
Meloenen worden al duizenden jaren gegeten. Er zijn veel aanwijzingen dat in het oude Egypte grote stukken land werden gecultiveerd om specifiek meloenen te verbouwen. Dit om een eigen voedselbron te...
Rabarber is een vaste plant met selderijachtige stengels die groenachtig roze tot donkerrood van kleur zijn. Rabarber is een groente maar word meestal bereid en geserveerd als een fruit. Bladeren...
Prei, of 'die dingen die op gigantische groene uien lijken' zoals je ze misschien kent, zijn een van de verborgen pareltjes van de groente afdeling. Hun zoete en milde uiensmaak is een uitstekende...
Ze zijn 's werelds oudste gecultiveerde peulvruchten, dus het is geen verrassing dat linzen over de hele wereld een worden gegeten - van India tot het Midden-Oosten, Europa en Amerika. Maar hoe kan...