Boerenkool wordt in Amerika gezien als super food. Deze groente bevat vele stoffen die het lichaam nodig heeft. Boerenkool kan je op diverse manieren bereiden. De ene manier gaat sneller dan de...
Nieuwste blogs
De Chinese kool komt oorspronkelijk uit China. Het wordt ook geïmporteerd uit de Aziatische landen, Israël en Spanje. Tegenwoordig worden in de Nederlandse kassen Chinese kool geteeld. Er...
Deze bladgroenten is een populair ingrediënt voor salades en gerechten. De smaak is mild, dus het combineert mooi met andere ingrediënten. Het is een fantastische toevoeging aan smoothies,...
Spruitjes, de een is er verzot op en de ander zal het nooit eten. Dit is het geval met spruitjes. De smaak is zo uitgesproken dat je het lekker vindt of juist niet. De spruitjes zijn een echte...
Hoe Maiskolven En Mais Bereiden? Koken, Grillen, Oven, Stomen, BBQ, …
Ongeveer 10.000 jaar geleden werd maïs voor het eerst verbouwd in delen van Mexico en Midden-Amerika. Mais wordt meestal beschouwd als een groente, maar het is eigenlijk een graan, rijk aan vezels,...
Een rijpe pompoen is te herkennen aan de holle klank wanneer er zacht op geklopt wordt. Er zijn vele soorten, maten en kleuren pompoenen, sommige eetbaar en andere weer niet. Kalebassen zijn een niet...