Rode bieten, of gewoon bieten zijn een groente die vaak klaargemaakt wordt in de Hollandse keuken. Rode bieten hebben een aardse smaak en wanneer we rode bieten bereiden wordt de smaak heerlijk zoet....
Nieuwste blogs
Paksoi is een lang-bladerig open Chinese kool. Deze kool is het hele jaar verkrijgbaar in de winkel. Paksoi wordt geteeld in de kassen in Nederland en in het buitenland. Paksoi kun je kruiden op...
Kiwi's komen voor het grootse deel uit Nieuw-Zeeland. Groene kiwi's en gele kiwi's ook wel de welbekende Gold kiwi genoemd. Boordevol met vitaminen en mineralen. Wist je dat je ook de schil kan eten?...
Bananen zijn een van de meest verkocht fruitsoorten van Nederland. Daarnaast zijn bananen ook nog eens heel gezond. Het is zonde wanneer bananen over rijp zijn, of nog niet gerijpt zijn wanneer je ze...
Broccoli betekent in het Italiaans 'de bloeiende top van kool'. Het zijn dan ook de gesloten bloemen van de broccoli die wij eten. De broccoli is familie van de bloemkool. Maar eenmaal gekocht, hoe...
Rode kool groeit het beste tussen echte salie en andere kruidige ‘burenhulp’ planten. Maar van welke kruiden worden wij nu blij als wij rode kool klaar maken? Welke kruiden bij rode...